Reviews

Ed Verheyen, eigenaar Lasbedrijf Verheyen:

"Je bent als huurder vrij om aan te passen wat je wilt. Ik zou Bedrijvencentrum Tholen aanraden bij andere ondernemers."

Lasbedrijf Verheyen is gevestigd in Bedrijvencentrum Tholen aan Snelliusweg 21. Verheyen bedient klanten in Nederland en België, in diverse branches.

“Ik bedien veel Zeeuwse klanten. Het gros van mijn leveranciers zit op bedrijventerrein Welgelegen. Dat is de reden waarom ik voor een unit in Bedrijvencentrum Tholen heb gekozen. Het gaat mij vooral om de ruimte die ik hier heb om het werk uit te voeren. Het kantoorwerk wordt vanuit huis gedaan. Toen ik in april 2018 de ruimte betrok heb ik stroom aangelegd, een wandje en plafond gezet. De vrije hoogte van 6,5 meter is ideaal voor grote pijpstukken. Misschien dat ik in het achterste deel nog eens een verdieping maak om te gebruiken als opslag. Dat vind ik sowieso een voordeel: als ik iets mis leg ik het zelf aan. Je bent als huurder vrij om aan te passen wat je wilt. Ik zou Bedrijvencentrum Tholen aanraden bij andere ondernemers. De verhuurder blijft betrokken bij de huurders en er is onder de ondernemers goede sociale controle. We lopen niet de deur bij elkaar plat, maar houden de boel wel voor elkaar in de gaten. Wat ook fijn is: er is veel bedrijvigheid, maar weinig geluidsoverlast.”

  • 6,5 meter vrije hoogte
  • Je bent vrij om aan te passen wat je wilt
  • Weinig geluidsoverlast

Cliff Sayers, eigenaar Sayers Techniek:

"Het is toegestaan om detailhandel in Bedrijvencentrum Tholen te plegen. Zo kunnen we ook de afhaalklant bedienen."

Sayers Techniek is een groothandel in elektrotechnische producten, gereedschappen en gerelateerde artikelen. Zowel in de winkel aan de Curieweg als in de webshop vindt u een groot aanbod aan elektrotechnische componenten, machines en gereedschappen. Kijk op www.sayers-techniek.nl voor meer informatie.

“Sinds januari 2018 huren wij twee units in Bedrijvencentrum Tholen. De ene unit gebruiken we als winkel en kantoor. De andere unit is in gebruik als magazijn en voor de expeditie. Van een draadje tot een complete industriële besturing en van een gloeilamp tot complete lichtstraten. Wij hebben het allemaal. Daarnaast pakken wij ook de technische inkoop voor onze klanten op. Door onze technische kennis in combinatie met leveringsmogelijkheden van meer dan 400 merken zijn wij een goede inkooppartner.

Het is toegestaan om detailhandel in Bedrijvencentrum Tholen te plegen. Zo kunnen we ook de afhaalklant bedienen. Dat mag niet overal op Welgelegen. Klanten weten ons steeds frequenter te vinden en komen steeds vaker in de winkel langs.

De voorzieningen in het bedrijvencentrum zijn prima. Zo’n compleet pand is in de regio uniek. Alles wordt goed onderhouden en is prima geregeld. De units zijn casco opgeleverd. Voor de realisatie van het kantoor hebben we een stalen verdiepingsvloer gemonteerd. Op het dak zijn twee warmtepompen geïnstalleerd om duurzaam te kunnen verwarmen. Ook hebben we zonnecollectoren op het dak geplaatst. Mijn ervaring is dat als er iets aan de hand is, dat adequaat wordt opgelost.”

  • Uniek concept in de regio
  • Detailhandel (balieverkoop) toegestaan
  • Problemen worden adequaat opgelost

Rian Kok, eigenaar Landa Safety’s:

"De samenwerking met de verhuurder is heel leuk en ook de contacten met andere ondernemers zijn prima"

Bij Landa Safety’s kunt u terecht voor een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zoals kleding en schoenen. Kijk op www.landa-safety.com voor meer informatie.

“In 2019 zijn we vanuit een ander pand op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen verhuisd naar Bedrijvencentrum Tholen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sterker nog: we hadden het eigenlijk veel eerder moeten doen. De samenwerking met de verhuurder (Jurgen van der Eijnden) is heel leuk en ook de contacten met andere ondernemers zijn prima. Het gaat er hier allemaal heel gemoedelijk aan toe. De unit die ik huur heeft alles wat ik nodig heb. In de showroom ontvang ik gasten dus het moet er netjes uitzien. Over de oorspronkelijke betonvloer heb ik daarom 300 m2 extra vloer aan laten brengen. Een groot pluspunt vind ik dat de ramen worden schoongemaakt. Het is uniek dat ik daar geen omkijken naar heb!”

  • Fijne samenwerking met verhuurder
  • De unit heeft alles wat ik nodig heb
  • Ramen worden voor je schoongemaakt
Bedrijvencentrum Tholen XXL

Bedrijvencentrum Tholen XXL